نوشیدن قهوه ریسک بیماری کبدی را کاهش می دهد

در این وبلاگ با اخبار پزشکی روز اشنا می شوید

چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

نوشیدن قهوه ریسک بیماری کبدی را کاهش می دهد

۱۱,۰۵۴ بازديد

به گزارش مهر، طبق گزارش کالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن کبد، سرطان کبد و سیروز کبدی تاثیر دارد.

 

گریم الکساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بیماری کبدی در حال افزایش است و بررسی این موضوع حائز اهمیت است که چقدر قهوه به عنوان یکی از معروف ترین نوشیدنی های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد.»

 

طبق توصیه محققان، قهوه موجب کاهش ریسک بیماری های کبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و توصیه های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند.

 

بررسی چندین مطالعه نشان می دهد مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با کاهش ۴۰ درصدی ریسک سرطان کبد مرتبط است اگرچه به نظر می رسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است.



تحقیق محققان آمریکایی و ایتالیایی نشان می دهد مصرف قهوه با کاهش ریسک سیروز کبدی بین ۲۵ تا ۷۰ درصد مرتبط است.

 

تحقیق دیگر رابطه معکوس بین مصرف قهوه و ریسک بیماری مزمن کبدی را با میانگین کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصد در افرادی که کمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵ درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان می دهد.

 

جودی رایس، سرپرست تیم تحقیق از انجمن کبد بریتانیا، در این باره می گوید: «بیماری کبدی یک قاتل خاموش است که غالبا هیچ علامتی ندارد.»

 

محققان دریافتند قهوه موجب پیشگیری و در برخی مواقع کُند کردن روند پیشرفت بیماری کبدی می شود.

انواع سیروزکبدی

1-صفراوی

سیروز صفراوی یک بیماری مزمن خودایمنی است که کبد را تحت تاثیر می گذارد. در این بیماری بدن فکر می کند که مجاری صفراوی درون کبد اجسام خارجی بوده و سعی می کند که پوشش این مجاری را از بین ببرد. این مجاری برای جریان دادن صفرا از کبد طراحی شده اند، پس این آسیب خروج اسید های صفراوی را مختل می کند. سپس اسیدهای صفراوی از مجاری چکه کرده و به سلول های کبد اطراف شان آسیب می رسانند که باعث التهاب و زخم در کبد می شود.

2- قلبی

سیروز قلبی سبب نارسایی سمت راست قلب می شود. از نظر بالینی، نشانه ها و علائم با علائم نارسایی سمت راست قلب بروز می کند. برخلاف سیروز که ناشی از استفاده مزمن از الکل یا هپاتیت ویروسی است، سیروز قلبی به طور کل پیش آگهی مشخصی ندارد. در نتیجه درمان آن بر اساس مدیریت نارسایی قلب است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
nn